Welcome to my second blog, where I write ablout my characters and their story. :D
** BLOG HIATUS **
Main Blog [x]

Thursday 2 May 2013

Charlie by Mistake

Röviden elmondva ez a történetem nem szól semmiről! XD
Igazából úgy indult, hogy egy egyfejezetes képregény lesz a KZV pályázatára (mint a legtöbb történetem...) és mivel én szeretem kifordítani a dolgokat, az jutott eszembe, hogy mi lenne ha egy lánynak fiú neve lenne, és ebből addóan egy fiú kollégiumba kerülne, természetesen fiúk közé, akik melegek. Ez volt az alap koncepció. Az első címe sem az volt ami most, hanem "My best friends", ami valljuk be elég lapos, így örülök, hogy nem ezt tartottam meg (meg nem is tudtam volna, mert az a név foglalt volt smackjeevesen xD). Igazából azért változtattam, mert a barátság fontosságáról, vagy valami ilyesmiről szólt volna a belső mondandóóó. Mondjuk még most is szólhat arról. Végülis van benne egy rakat barátság XD No de a lényegre térve.

Van egy lány, Charlie, akinek a teljes neve Charles Daniels. A szülei úgy hozták őt világra, hogy abszolút fiúnak tervezték, hogy lesz. Kicsit nagyot tévedtek, azonban ez sem tántorította el őket attól, hogy lányuknak fiú neve legyen. A történet onnan kezdődik, amikor Charlie főiskolás lesz, és első nap előtti napon beköltözik a kollégiumába. Természetesen nem oda, ahova ő számította, hanem a fiú részlegre (a neve miatti félreértés). Átpakolni már nem tudják szegényt, mert minden szoba teljesen megtelt, nagyon ritkán vannak felszabaduló helyek is. Apartmanról/albérletről pedig szó sem lehet, tekinkve hogy az utolsó pillanatokban már nehéz találni. Mit lehet tenni? Charlie, ugyan a száját húzva, de elfogadja az ajánlatot, hogy fiúkkal lakjon mindaddig, amíg fel nem szabadul egy hely.
Közben kiderül, hogy szobatársai nem buknak rá, mert ők egymást szeretik. Szerelemmel. Tehát a fiúkkal-lakás kérdés kicsit enyhül, a körülményeket tekintve, azonban még most sem repes az örömtől. Idővel persze megszereti az újdonsült szobatársait, és amikor már átköltözhetne a lányokhoz, visszautasítja a lehetőséget, mert jobban érzi magát abban a közegben, amibe került.
Szóval összefoglalva ennyi az alap szituáció, természetesen még vannak mellék szálak, mint például Chris, a közkedvelt srác, aki ráhajt Charlie-ra, de mindig pofára esik. A csendes legjobb barát Marc, akit Charlie végig fiúnak hisz, de kiderül hogy igazából lány. A bombázó volt osztálytársnő, Kristin, akivel ismét egy osztályba kerül, és a lány otaku pasija, akikről senki sem hinné, hogy egy dögös csajjal jár. És természetesen a bunkó osztálytársak, és  nem utolsó sorban, Sam és Neil.

Sam-nek és Neil-nek még külön sztorijuk is lesz, egy amolyan omake (vagy mi az) de az már egy más történet....

***
Akkor most jöjjenek a képek a karakterekről (leírás nem lesz és még nincs mindenki megrajzolva)

Charlie

Sam


Neil


Kristin





No comments:

Post a Comment